Aktualnie jesteś: strona główna > Biuro prasowe > Fakty i liczby

obowiązkowe

Rzetelna firma

Fakty i liczby

45 doświadczonych osób pracuje nad sprawami naszych klientów, by móc zapewnić profesjonalną i kompleksową obsługę. Przykładając szczególną wagę do jakości naszych usług wciąż powiększamy nasz zespół.

Ponad 320 biur partnerskich nawiązało z nami współpracę, aby klienci mogli w swoim mieście powierzyć nam swoje najważniejsze sprawy podatkowe. Jest to obecnie największa sieć partnerska w Polsce, przez co jesteśmy w stanie pomagać niezależnie od miejsca.

Ponad 500 firm, w tym takie znaczące podmioty jak Cedrob, Indykpol, Barlinek, Felix czy CD Projekt powierzyło nam odzyskanie podatku VAT z zagranicy oraz inne ważne dla nich sprawy podatkowe.

Ponad 40000 rozliczeń podatkowych powierzyli nam pracujący za granicą Polacy, większości z nich pomogliśmy również w uzyskaniu zagranicznych świadczeń rodzinnych, każdą sprawą zajmując się w sposób indywidualny i kompleksowy prowadząc ją do momentu pełnego wyjaśnienia.

Praca zdalna

Postęp technologiczny umożliwił zarówno pracownikom, jak i pracodawcom wprowadzenie nowych rozwiązań na rynku pracy. Jednym z nich jest praca zdalna, czyli wykonywanie powierzonych zadań w miejscu innym niż siedziba danej firmy (najczęściej jest to wykonywanie części lub całości pracy w domu).

Hosting danych

Przedsiębiorcy, którzy prowadzą działalność internetową, nie mieli do tej pory zbyt wielu problemów, ponieważ do niedawna był to nowy typ działalności. Od pewnego czasu urzędnicy państwowi oraz międzynarodowi starają się ustalić jednolite dla wszystkich regulacje prawne. Wraz z rozwojem popularności działalności internetowej mogą również wzrosnąć opłaty związane z możliwością przetwarzania danych elektronicznie.

Bezpłatny biuletyn

Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego.
Kapitał zakładowy Spółki: 162.000 zł w całości opłacony.

Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. Spółka Doradztwa Podatkowego © 2011. All rights reserved.
Design by Necon Agencja Kreatywna, wykonanie: agencja interaktywna cyberstudio.pl, cms: abeon.pl

ecpodatkowe.pl on Facebook