Aktualnie jesteś: strona główna > Biuro prasowe > Fakty i liczby

obowiązkowe

Rzetelna firma

Fakty i liczby

45 doświadczonych osób pracuje nad sprawami naszych klientów, by móc zapewnić profesjonalną i kompleksową obsługę. Przykładając szczególną wagę do jakości naszych usług wciąż powiększamy nasz zespół.

Ponad 320 biur partnerskich nawiązało z nami współpracę, aby klienci mogli w swoim mieście powierzyć nam swoje najważniejsze sprawy podatkowe. Jest to obecnie największa sieć partnerska w Polsce, przez co jesteśmy w stanie pomagać niezależnie od miejsca.

Ponad 500 firm, w tym takie znaczące podmioty jak Cedrob, Indykpol, Barlinek, Felix czy CD Projekt powierzyło nam odzyskanie podatku VAT z zagranicy oraz inne ważne dla nich sprawy podatkowe.

Ponad 40000 rozliczeń podatkowych powierzyli nam pracujący za granicą Polacy, większości z nich pomogliśmy również w uzyskaniu zagranicznych świadczeń rodzinnych, każdą sprawą zajmując się w sposób indywidualny i kompleksowy prowadząc ją do momentu pełnego wyjaśnienia.

Transfery do Polski od emigrantów w II kw. 2018 wyniosły 3,9 mld zł

"W II kwartale 2018 r. z tytułu pracy Polaków za granicą do kraju trafiło 3,9 mld zł. Na kwotę tę złożyły się przekazy od migrantów krótkookresowych w wysokości 1,3 mld zł (tj. 34,3 proc. ogółu transferów) i od migrantów długookresowych w wysokości 2,6 mld zł (tj. 65,7 proc. całej kwoty)" - napisano.

Brexit kontra polski przedsiębiorca

Wielka Brytania planuje opuścić Unię Europejską 29 marca 2019 r. Jak powinni przygotować się do tego przedsiębiorcy?

Bezpłatny biuletyn

Sąd Rejonowy dla Wrocławia-Fabrycznej we Wrocławiu VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego.
Kapitał zakładowy Spółki: 162.000 zł w całości opłacony.

Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. Spółka Doradztwa Podatkowego © 2011. All rights reserved.
Design by Necon Agencja Kreatywna, wykonanie: agencja interaktywna cyberstudio.pl, cms: abeon.pl

ecpodatkowe.pl on Facebook